Sekite mus:

Plastikiniai langai daugiabučiams

Naujos statybos namuose šiais laikais dažniausia jau būna sustatyti modernūs, funkcionalūs ir šilti langai, padedantys taupyti energiją. Senos statybos pastatuose tuo tarpu išlieka didelių šilumos praradimų problema, kurios priežastis – seni, mediniai langai, dalis kurių jau seniai atitarnavo numatytą laiką. Tokiems daugiabučiams siūlome pasirūpinti senu laiptinės langų keitimu į šiuolaikinius plastikinius modelius. Tokiu būdu yra užtikrinamas geresnis šilumos išlaikymas laiptinėje ir mažesnes sąnaudas šilumos energijai. Langų keitimas daugiabučiuose yra ganėtinai paprastas procesas, nes dažniausiai jie visi būna vienodo dydžio, kas supaprastina, pagreitina ir atpigina pagreitina gamybą bei palengvina montavimo procesą. 

Kaip skaičiuojamos plastikinių langų daugiabučiams kainos?

Plastikinių langų daugiabučių laiptinėse kaina priklauso nuo panašių veiksnių, kurie turi įtakos užsakant langus į butus ar namą. Vienas pagrindinis skirtumas – didesnis kiekis vienodų langų. Kaip jau buvo minėta, tai leidžia gamintojams įgyvendinti užsakymą šiek tiek paprasčiau, dėl ko ir kaina tokiems projektams būna gerokai patrauklesnė. Tačiau galutiniams skaičiavimams tenka įvertinti ne vien langų skaičių bet ir:

  • Dydį. Deja, tačiau ne visuose daugiabučiuose langa yra vienodi ir tokiu būdu kainos taip pat skiriasi.
  • Langų tipas. Atveriami langai yra brangesnis pasirinkimas, tačiau ar visi jie turi būti tokiais laiptinėje, tai jau užsakovo pasirinkimas.
  • Skaičius. Galutinis užsakomos produkcijos kiekis neabejotinai yra svarbus, tad užsakant devynaukščio pastato laiptinės langų kaina bus neabejotinai geresnė nei penkių aukštų name.   

Plastikiniai langai yra puikus pasirinkimas sulaikant šilumą, bei suteikia gerą garso izoliaciją.

Tikrai taip šie langai siūlo puikią garso izoliaciją, šilumos sulaikymą bei kokybiškumą ir šie langai nereikalauja daug priežiūros